Ko piedāvā “Xbox Game Pass” pakalpojums?

By | 2019-03-29T11:17:12+00:00 2019/03/18|Konsoles, Xbox|

Xbox Game Pass

“Xbox Game Pass” pakalpojums ir pieejams jau kopš 2017. gada jūnija. Sākumā tam neklājās viegli, taču tagad tas ir kļuvis par vienu no populārākajiem “Microsoft” pakalpojumiem. Ieviešot spēļu pakalpojumu par ikmēneša maksu, “Microsoft” gada apgrozījums spēļu sektorā pieauga par 44%. Tādējādi “Xbox” kļuva par “Microsoft” portfeļa trešo visātrāk augošo sektoru.

Kas ir “Xbox Game Pass”?

Būtībā to var saukt par spēļu “Netflix”, kas lietotājiem piedāvā iespēju spēlēt vairāk nekā simts “Xbox One” un “Xbox 360” spēles par ikmēneša maksu bez pienākuma spēles izpirkt. Spēlēt var tik ilgi, kamēr kontā pakalpojums ir aktīvs, taču, ja ir vēlēšanās kādu spēli iegādāties pavisam, “Game Pass” locekļiem tiek piedāvāta līdz 20% liela atlaide.

Kādos “Xbox” reģionos pakalpojums ir pieejams?

Šobrīd “Xbox Game Pass” pakalpojums tiek piedāvāts vienīgi noteiktos “Xbox” reģionos, tāpat kā “Xbox Live Gold” gadījumā. Par “Xbox” reģiona prasībām un reģiona maiņu varat lasīt vairāk šeit: Kā izmantot Xbox Live Gold pakalpojumu Latvijā

Reģioni, kuros pašlaik ir pieejams “Xbox Game Pass” pakalpojums: Apvienotie Arābu Emirāti, Argentīna, Austrālija, Austrija, Beļģija, Brazīlija, Spānija, Nīderlande, Honkonga, Īrija, Izraēla, Indija, Itālija, Kanāda, Kolumbija, Koreja, Grieķija, Dienvidāfrika, Meksika, Norvēģija, Polija, Portugāle, Francija, Zviedrija, Vācija, Saūda Arābija, Singapūra, Somija, Šveice, Dānija, Taivāna, Čehija, Čīle, Turcija, Lielbritānija, Ungārija, ASV, Jaunzēlande, Krievija

Vai “Xbox Game Pass” ir iespējams izmantot arī ar Windows 10 PC?

Nesen “Microsoft” paziņoja, ka plāno savu pakalpojumu paplašināt, iekļaujot tajā arī datorus, taču šobrīd vēl nav zināms, kad šāda iespēja būs pieejama un kādas spēles tiks iekļautas izvēlē. Tomēr jau pašreizējā “Xbox Game Pass” izvēlē ir dažas ”Play Anywhere” spēles, kuras ar to pašu kontu var spēlēt gan uz konsoles, gan arī uz Windows 10 PC.

Kādas spēles ir iekļautas klāstā?

Spēļu saraksts tiek atjaunināts katru mēnesi, tāpēc preču klāsts var mainīties. Nesen pievienoto spēļu vidū ir tādas pērles kā “Forza Horizon 4”, “DiRT 4”, “Sea of Thieves”, “State of Decay 2”, “Fallout 4”, “Cities: Skylines” u.c. Pilno pašreiz pieejamo spēļu sarakstu atradīsiet savā konsolē zem “Xbox Game Pass”.


“Xbox Game Pass” abonementu var ātri un ērti iegādāties Punktid.lv e-veikalā: