Pamācība: Kā izmantot VPN, lai aktivizētu Xbox Live Gold?

By | 2023-01-23T09:42:30+00:00 2022/07/19|Xbox|

Pamācība: Kā izmantot VPN, lai aktivizētu Xbox Live Gold?

Xbox, kas spēļu pasaulē izceļas ar sarežģītajām prasībām attiecībā uz reģionu, atkal veic izmaiņas savā sistēmā, kas vietējiem klientiem rada jaunus šķēršļus Xbox Live Gold pakalpojuma izmantošanai. Ja iepriekš prasība aktivizēšanai bija tāda, ka Xbox un Microsoft kontiem abiem jābūt reģistrētiem Live Gold atbalstītā reģionā, tad tagad tiek pievienota arī prasība pēc IP adreses. Tas savukārt nozīmē, ka, lai aktivizētu kodu, lielākajai daļai lietotāju ir jāizmanto VPN pakalpojums.

Kas ir VPN?

VPN ir saīsinājums no angļu valodas vārdiem “Virtual Private Network”, proti, tulkojumā virtuālais privātais tīkls. VPN rada drošu tīklu, kura kustību nevar pārraudzīt trešās puses neatkarīgi no lietotāja atrašanās vietas. Virtuālais privātais tīkls aizsargā lietotāja pārvietošanos internetā un pasargā lietotāja identitāti no pārtveršanas. Turklāt VPN ļauj rast iespaidu, ka atrodaties citā valstī nekā patiesībā, kas ļauj izmantot ģeogrāfiski ierobežotus pakalpojumus un lietojumprogrammas.

Kā izmantot VPN, lai aktivizētu Xbox kodu?

Uzticami VPN pakalpojumi vienmēr ir par maksu, un mēs noteikti neiesakām izmantot bezmaksas VPN, jo pastāv ļoti liela varbūtība, ka tā ir krāpniecība, kuras mērķis ir nozagt lietotāja datus. Ja nepieciešams, saviem klientiem sniedzam pagaidu piekļuvi mūsu VPN kontam, ko var izmantot koda aktivizēšanai. Lai to izdarītu, pēc Xbox Live Gold koda iegādes jāsazinās ar mums: punktid.lv/kontakti. Ja jūs jau esat VPN lietotājs, jums, protams, nav nepieciešama atsevišķa piekļuve.

Kā piemēru izmantosim NordVPN, lai parādītu, kā izmantot pakalpojumu:

1) Vispirms lejupielādējiet NordVPN programmu: https://nordvpn.com/download/

2) Autorizējieties ar savu lietotāja kontu (Punktid.ee klienti var sazināties ar mums un izmantot mūsu kontu)

3) Programmas meklēšanas lodziņā ierakstiet valsti, kuras IP vēlaties izmantot. Mūsu piemērā minēta Apvienotā Karaliste:

vpn disconnect

4) Mēģiniet atkārtoti aktivizēt savu Xbox Live Gold kodu vietnē https://redeem.microsoft.com/

5) Pēc veiksmīgas koda aktivizēšanas vienkārši pārtrauciet VPN savienojumu:

VPN DISCONNECT

 

Ja jums joprojām ir problēmas ar Xbox Live Gold abonementa aktivizēšanu, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs sameklēsim risinājumu!