10 idejas dāvanām, kuras dāvanu maisā var ielikt vēl pēdējā brīdī

By | 2021-12-17T10:26:56+00:00 2021/12/17|PC, PlayStation, Xbox|

 

Lūk, 10 ieteikumi aizraujošām dāvanām, kuras iesakām! Ja dāvanu iegāde neviļus atstāta uz pēdējo brīdi, tad zini – interneta veikala Punktid.ee produkti līdz galamērķim nonāks zibenīgi. Šādi vari būt pārliecināts, ka labākā Ziemassvētku dāvana tiks nosūtīta savlaicīgi un kāds tev svarīgs cilvēks no dāvanu maisa varēs izvilkt patīkamu pārsteigumu.

Mazāk gaidīšanas – vairāk spēlēšanas 🎄

 

 

Roblox dāvanu karte

Populārā “Roblox” ir droša un attīstoša vide, kuru var lietot pilnīgi bez maksas.  Tomēr bērni ik pa laikam vēlas savus tēlus padarīt atraktīvākus, un šim nolūkam vislabāk piemērotas “Roblox” dāvanu kartes. “Roblox” dāvanu karte vienmēr ir gaidīta dāvana un palīdzēs novērst arī negaidītus izdevumus no vecāku kredītkartes. 

 

 

 

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Būsim godīgi, neviens nevarēja iedomāties, ka “Guardians of the Galaxy” būs kaut kas vairāk, nekā tikai klaigājoša viduvējība. Pēc pagājušā gadā iznākušās “Marvel’s Avengers” cerības, maigi izsakoties, bija izplēnējušas. Bet kas gan to būtu domājis! “Guardians of the Galaxy” ir ne tikai laba, bet ļoti laba spēle! Šeit ir labs humors, kā arī vizuāli skaista grafika un pārdomāts stāsts. Pieejamas arī vairākas izvēles, kas ietekmē varoņu darbību, vērojams lielisks spraigs sižets, un skaņu celiņš ir pārpilns ar astoņdesmito gadu zelta hitiem. “Guardians of the Galaxy” ir viena no šī gada labākajām videospēlēm.

 

 

 

Overcooked “All you can eat”

Overcooked!” ir jautra ēdienu gatavošanas spēļu sērija, kurā dalībnieki (līdz pat četriem) rosās pa virtuvi, cenšoties haosu pārvērst par labas sadarbības piemēru. Mērķis ir ātri un pareizi izpildīt pasūtījumus, kas parādās uz ekrāna. Tas ir sarežģītāk, nekā sākumā varētu šķist. Proti, virtuves atrodas, piemēram, automašīnu kravas kastēs, tās nepārtraukti pārvietojas, un kuru katru brīdi var izcelties ugunsgrēks. “Overcooked!” ir ideāli piemērots mazajiem spēļu faniem: vienlaikus var spēlēt vairāki dalībnieki, un tiek pārbaudīta viņu prasme sadarboties savā starpā. Un, kas zina, varbūt kādam bērnam spēles gaitā rodas interese par ēdiena gatavošanas mākslu un kāds smelsies iedvesmu, lai palīdzētu mammai vai tētim virtuvē.

 

 

 

Minecraft

Minecraft” bērniem nav tikai jautra izklaide, bet to var spēlēt arī ar izglītojošu un radošu mērķi. “Minecraft” spēlē ir izveidotas milzu bibliotēkas, kurās var lasīt retus darbus. Talantīgi igauņu jaunieši “Minecraft” vidē uzbūvējuši vairākas ievērojamas vietas, tostarp, piemēram, Tartu pilsētas centru. Tā ir unikāla spēle, kurai ir gan praktiska, gan izklaidējoša vērtība. Un, kad būvēšana apnikusi, var pievērsties jaunākajai “Minecraft Dungeons” versijai, kurā kopā ar draugiem var cīnīties pret “Minecraft” briesmoņiem.

 

 

 

It takes two

Spēlēšanai divatā pie viena televizora labākā videospēle 2021. gadā ir “It Takes Two”. Tā no sākuma līdz beigām ir tik atjautīga, ka, nonākot līdz galam, neizpratnē jautāsi, kādēļ gan šādas spēles vairs netiek taisītas. “It Takes Two” ir spēle, kas nedz nogurdina, nedz apnīk, bet allaž pārsteidz ar ko jaunu. Nonākot līdz beigām, iespējams, vēlēsies uzsākt jaunu raundu, un kāpēc gan ne? Vienkārši iejūties varoņa ādā un piedzīvo visu, kā iepriekšējā reizē pietrūka. Vai arī, ja meklē ko jaunu, izmēģini to pašu spēļu izstrādātāju veidoto spēli “A Way Out”, kas ir gandrīz tikpat laba kā “It Takes Two”.

 

 

 

Forza Horizon 5

Tagad uz brīdi iedomājies, kā ar automašīnām, kas krīt ārā no lidmašīnas, traucies garām vulkāniem un bieziem džungļiem, un milzīgām smilšu vētrām. Vizuāli viss ir tik skaists, ka rodas vēlme caur ekrānu pašam iegrimt šajās virtuālajās, automašīnu pārpilnajās debesīs. Lūk, tas ir “Forza Horizon 5”! Klīsti pa īpaši skaistu paradīzi, kuru piepilda dažādas automašīnas. Un tev nemaz nav jābūt auto fanam, lai izbaudītu “Forza”. Tūninga cienītāji kā vienmēr var strīdēties par riepu spiedienu, bet var arī vienkārši baudīt patīkamo braukšanu bez raizēm. “Forza Horizon 5” pat kājāmgājēju padarīs par īstu sacīkšu braucēju.

 

 

 

Dāvanu kartes: PlayStation, Xbox un Steam

Dāvanu kartes, ar kurām var iegādāties spēles vides, solās būt dāvana, ar kuru nevar kļūdīties. Dāvanu karte ir ērts, drošs un lētākais veids, kā iegādāties spēles. Spēļu pasaule nepārtraukti mainās, un tikai pats dalībnieks vislabāk zina, kāda spēle ir piemērota viņam.  

 

 

 

The Sims4

Varētu jau domāt, ka videospēles tiek spēlētas tikai, lai izrautos no ikdienas, bet nekā! Sadzīves simulators “The Sims 4” ir ļoti populāra spēle igauņu vidū, un īpaši pieprasīta tā kļuva tieši koronavīrusa pandēmijas laikā. Iemesli nav tālu jāmeklē: mazo virtuālo cilvēku sadzīves vadīšana ir pārsteidzoši saistoša nodarbe, kas piemērota arī mazākiem spēlētājiem. Spēlē piedāvāto reālās ikdienas problēmu risināšana palīdz attīstīt loģisko domāšanu, un, tā kā viss notiek angļu valodā, tiek attīstītas arī svešvalodu prasmes. Protams, ne vienmēr viss jāuztver tik nopietni: ja gribas, visus simsusdroši var sūtīt uz baseinu un pēc tam izcelt kāpnes no ūdens. Katram savs!

 

 

 

Deathloop

Deathloop” ir 2021. gada labākā videospēle. Ja vēl neesi to spēlējis, ko gaidi? “Deathloop” ir gluži kā pļauka sejā studijām, kas arvien biežāk izvēlas drošāko ceļu un gadu no gada ievieš pārdošanā vienpusējus spēļu turpinājumus, nevis eksperimentē ar jauniem risinājumiem. Ir ļoti maz lietu, ko “Deathloop” nepaveic izcili. Šeit ir saistošs detektīvstāsts ar pārdabiskiem elementiem, kura atšķetināšana pats par sevi jau ir piedzīvojums. Vērojams patiesi aizraujošs sižets, pārdabiskas spējas, tonnām stila un rakstura, un tā ir viena no savdabīgākajām gada nogales spēlēm, kuru var spēlēt vairāki spēlētāji. Ļaujies “Deathloop” vilinājumam! Tas ir tā vērts!