TOP 10 spēles, kuras var spēlēt Apple datoros

By | 2021-08-27T12:20:08+00:00 2021/08/25|PC, Varia|

TOP 10 spēles, kuras var spēlēt Apple datoros.

Pastāv uzskats, ka Apple datori ir ļoti labi visam, tikai ne spēlēm. Patiesībā pēdējā laikā tā vairs nav gluži patiesība, jo daudzas PC spēles tagad saņēmušas arī Mac OS X atbalstu. Par to liecina gandrīz 200 spēles, kas pieejamas Punktid.lv interneta veikalā un ko var spēlēt arī Mac datoros. Lūk, 10 populārākās spēles, kuras iesakām pamēģināt!

 

 

Stardew Valley

Metascore: 89/100
Lietotāju vērtējums: 8,8/10
Piemērota no 10 gadu vecuma

Esi saņēmis mantojumā sava vectēva veco zemes gabalu, kas atrodas Stardew Valleys ciemā. Tu gatavojies uzsākt savu jauno dzīvi tikai ar dažām monētām kabatā un veciem darbarīkiem rokās. Vai spēsi iemācīties dzīvot laukos, lai šo aizaugušo zemes pleķīti pārvērstu par idillisku dzīvesvietu? Zini, ka tas nebūs viegli…

 

 

Minecraft

Metascore: 93/100
Lietotāju vērtējums: 8,0/10
Piemērota no 7 līdz 8 gadu vecumam

“Minecraft” ir fantāzijas spēle, kam atsevišķa iepazīstināšana nav nepieciešama. Daudzi kritiķi uzskata, ka tā ir viena no visu laiku labākajām spēlēm, ko apstiprina arī vairāk nekā 200 miljoni pārdoto eksemplāru un 126 miljoni ikmēneša spēlētāju. Spēles darbība notiek grafiski vienkāršā, toties bezgalīgas iespējas sniedzošā 3D pasaulē, kur nepieciešams gan radošums, lai uzbūvētu māju, gan atjautība, lai cīnītos par savu dzīvību.

 

 

The Sims 4

Metascore: 70/100
Lietotāju vērtējums: 4,1/10
Piemērota no 12 līdz 13 gadu vecumam

Gudrākie Simi, dīvainākie stāsti. “The Sims 4” ir dzīves simulators, kas ļauj uzburt tādu dzīvi, kādu vēlies. Radi saviem Simiem telpas, vienreizējus tēlus, raksturus, uzvedības manieres un emocijas! Spēlei pieejami desmitiem papildinājumu, pateicoties kuriem var saņemt daudz apģērba, mēbeļu, brīvā laika pavadīšanas iespēju utt.

 

 

Euro Truck Simulator 2

Metascore: 79/100
Lietotāju vērtējums: 8,7/10
Piemērota no 10 gadu vecuma

Uzvelc kājās džinsus, uzliec galvā naģeni un sēdies pie stūres savā jaudīgajā preču furgonā! “Euro Truck Simulator” ļaus tev sajusties vadītāja lomā un doties uz dažādiem galamērķiem visā Eiropā. Tu gūsi manevrēšanas pieredzi reālos preču furgonu vadītāju apstākļos un iemācīsies izjust savu auto gluži kā savu labāko draugu. Panākumu formula ir nevainojama braukšanas disciplīna, pareizā maršruta izvēle un pieturēšanās pie termiņiem.

 

 

Cities: Skylines

Metascore: 85/100
Lietotāju vērtējums: 8,8/10
Piemērota no 10 gadu vecuma

“Cities: Skylines” ir moderna vīzija par klasisko pilsētu imitāciju. Spēle iepazīstina ar jauniem spēļu elementiem, kas palīdzēs sajust reālo satraukumu un izaicinājumus pilsētas būvniecībā. Īpaši niansēta spēle, kur vari izmēģināt dažādu papildinājumu ietekmi uz pilsētas attīstību.

 

 

Hearts of Iron IV – Cadet Edition

Metascore: 83/100
Lietotāju vērtējums: 7,5/10
Piemērota no 12 gadu vecuma

Uzvara ir rokas stiepiena attālumā! Tavs galvenais ierocis ir prasme un spēja vadīt savu tautu. “Hearts of Iron IV” ir iespaidīga stratēģijas spēle, kuras darbība notiek Otrā pasaules kara sarežģītajos politiskajos apstākļos, kur vēsturiskos notikumus var pārspēlēt no jauna vai pat pilnībā pārrakstīt.

 

 

Mafia II

Metascore: 77/100
Lietotāju vērtējums: 8,2/10
Piemērota no 14 līdz 18 gadu vecumam

“Mafia II” spēlē iegrimsi tumšā un nežēlīgā 1940-50. gadu gangsteru pasaulē, kas pilnībā aizraus spēlētāju ar savu Holivudas kinemātiku, stilīgo skaņu celiņu un ticamiem raksturiem.
Šajā spēlē saņemsi īstu gangsteru filmām analoģisku pieredzi: naudu, varu un cīņu par izdzīvošanu.

 

 

Sid Meier`s Civilization V

Metascore: 88/100
Lietotāju vērtējums: 7,0/10
Piemērota no 11 gadu vecuma

“Sid Meier’s Civilization V” ir vairākkārt godalgotās stratēģijas spēļu “Civilization” sērijas piektā daļa. Kļūsti par pasaules valdnieku, vadot civilizāciju no cilvēces rītausmas līdz kosmosa laikam, karojot, iesaistoties diplomātijā, atklājot jaunas tehnoloģijas un saskaroties ar labākajiem līderiem vēsturē.

 

 

Pillars of Eternity 2: Deadfire

Metascore: 88/100
Lietotāju vērtējums: 7,8/10
Piemērota no 16 gadu vecuma

“Deadfire” ir godalgotās RPG jeb lomu spēļu “Pillars of Eternity” sērijas pēdējā spēle. Sava kuģa kapteiņa lomā doties ceļojumā, šķērsojot Deadfire salas, lai uzsāktu bīstamu, toties atklājumiem bagātu piedzīvojumu. Caur daudzajām mīklām, cīņām un aizraujošiem uzdevumiem lieliska izpildījuma vidē tiek garantēts simtiem kvalitatīvu spēļu stundu.

 

 

Lego Movie: The Videogame

Metascore: 80/100
Lietotāju vērtējums: 7,1/10
Piemērota no 6 līdz 7 gadu vecumam

Spēles darbībā iedvesma smelta no LEGO filmas scenārija, kas ļauj iejusties filmas galvenā varoņa Emeta lomā. Emets ir pilnīgi parasts likumpaklausīgs Lego vīriņš, kas kļūdaini tiek noturēts par visvareno supervaroni, kurš vienīgais var glābt pasauli no ļaunā un bailes iedvesošā tirāna valdīšanas nagiem. Humorpilnajā un jautrajā spēlē Emetu viscaur pavada pārsteigumi un misēkļi.

 

 

* Preču cena un pieejamība var mainīties bez iepriekšēja brīdinājuma.