Paredzams, ka GTA 6 nāks klajā tikai 2024.–2025. gadā

By | 2021-07-15T14:04:17+00:00 2021/07/15|Konsoles, PC, Varia|

GTA 6, domājams, ir viena no visvairāk gaidītākajām spēlēm pasaulē. Lai gan kopš GTA 5 parādīšanās ir pagājuši jau 8 gadi un par jaunās versijas tapšanu klīst daudz baumu, spēles ražotājs Rockstar Games par to nav sniedzis nekādu informāciju.

Toms Hendersons, Battlefield un Call of Duty spēļu nopludinātājs, pagājušajā nedēļā YouTube vidē publicēja video, kurā sīki aprakstītas dažādas baumas un prognozes par Grand Theft Auto 6. Hendersons apgalvoja, ka spēles notikumi norisinās tagadējā Vice City spēlē, kas iet laikam līdzi tāpat kā Fortnite. Domājams, jauno GTA var spēlēt arī vairākās dažādās lomās, tostarp ar sieviešu kārtas galveno varoni, kas šoreiz ir hakere.

Starp visām šīm baumām Hendersons piedāvāja arī savu prognozi par iespējamo GTA 6 iznākšanas datumu, paužot, ka, pēc viņa domām, spēle iznāks 2024.–2025. gadā. Pašlaik spēles izveide ir tikai agrīnā attīstības stadijā. Galvenais spēles iznākšanas aizkavēšanās iemesls ir ražotāja Rockstar neefektīvā darba vide, kādēļ ilgāk par paredzēto ievilkās arī iepriekšējās lielās spēles Red Dead Redemption 2 tapšana.

Hendersona apgalvojumus apstiprināja arī Bloomberg videospēļu reportieris Džeisons Šrejers. Lai gan spēļu pasaules lielisko pārzinātāju Hendersona un Šrejera paustā informācija ir līdzīga, pilnībā uzticēties tai tomēr nevar, jo informācija nav oficiāla. Neskatoties uz to, GTA ir viena no populārākajām datorspēlēm pasaulē, un jebkura informācijas noplūde par to rada satraukumu.

Avots: www.trueachievements.com