Dāvanas ideja – dāvana draugam, kurš spēlē

By | 2019-12-16T13:55:18+00:00 2019/12/16|Noderīgi|

Ziemassvētki ir gandrīz klāt, un tas nozīmē, ka piemērotu dāvanu meklēšana notiek straujāk, ko mēs varam novērot arī iepirkšanās centros. Ja pārpildīti veikali jūs biedē, mums ir vienkāršs veids, kā jūsu mīļajiem dāvināt spēles sajūtu, neizejot no mājas.

Jebkuru preci no mūsu internetveikala produktu klāsta var izveidot arī par skaistu kuponu, kuru varat izdrukāt un nolikt zem egles. Kuponu var arī personalizēt, ierakstot jauku dzejoli vai Ziemassvētku vēlējumu.

Mūsu sortimentā ir dāvanu vai abonementu kartes PlayStation, Xbox, Steam un citam. Ja jūs jau precīzi zināt, kāda veida spēle jūsu draugam vajadzīga, tad, protams, jums ir iespēja izvēlēties konkrētu spēli.

Kā izveidot dāvanu kuponus?

Viss, kas jums jādara, lai izveidotu kuponu, ir jāiegādājas vajadzīgais produkts un jānoklikšķina uz dāvanu kastes ikonas blakus aktivizācijas kodam:

Pirmajā lauciņā varat ierakstīt dzejoli vai novēlējumu pēc savas izvēles, bet otrajā – aktivizācijas kodu. Noklikšķinot uz pogas “Izveidot kvīti”, automātiski tiek izveidots kupons .PDF formātā, kuru jūs varat izdrukāt un uzdāvināt. Tas ir tik vienkārši 🙂


Apmeklējiet Punktid.lv internetveikalu