PlayStation tavā spēļu datorā

By | 2021-10-26T17:02:59+00:00 2021/10/26|Konsoles, Noderīgi, PC, PlayStation|

PlayStation tavā spēļu datorā

 

Vēlies spēlēt PlayStation spēles, bet tev nav konsoles? Nekādu problēmu! Izmantojot PlayStation lietotni, no PS Now vides datorā vari straumēt vairāk nekā 300 spēles. Starp tām pieejamas vairākas labi pazīstamas PlayStation oriģinālās spēles, piemēram, The Last of Us un Bloodborne.

Lai sāktu spēlēt, nepieciešams lejupielādēt bezmaksas lietotni un savienot PlayStation pulti ar datoru. Lai pievienotos pakalpojumam, jāizveido sev PlayStation Network lietotāja konts. Visas spēles jaunajiem lietotājiem pirmās 7 dienas ir bez maksas, bet turpmāk nepieciešama apmaksāta PS Now dalība.

Savu spēles statusu jebkurā laikā vari saglabāt PS Now mākonī, un spēli tajā pašā vietā var turpināt, piereģistrējoties PC datorā vai spēļu konsolē. Minimālās tehniskās prasības datoram ir Windows 10, Core i3 2.0 GHz, 300MB brīvā atmiņa, 2 GB RAM, skaņas karte un brīvs USB ports. Turklāt interneta lejupielādes ātrumam jābūt vismaz 5 Mbps.

Spēļu klāstu var apskatīt un PS Now lietotni var lejupielādēt šajā saitē: www.playstation.com

 

Lai iegādātos PS Now dalību, iesakām izmantot PS Now biedra kartes, kuras daudziem reģioniem mūsu interneta veikalā var iegādāties par labāko cenu: