5 lieliski iemesli, lai spēles iegādātos ar dāvanu karti

By | 2021-10-06T14:30:36+00:00 2021/10/06|Konsoles, Noderīgi, PC, PlayStation, Xbox|

5 lieliski iemesli, lai spēles iegādātos ar dāvanu karti

 

Neskatoties uz straujo dažādu maksājumu risinājumu attīstību, spēļu platformu dāvanu kartes joprojām ir vispopulārākie produkti mūsu piedāvājuma klāstā. No pirmā acu uzmetiena savas kredītkartes informācijas ievadīšana spēļu portālā var šķist pilnīgi pareiza darbība, taču, lūk, 5 iemesli, kāpēc tomēr prātīgāk būtu izvēlēties dāvanu kartes.

 

1. Droši

Ja spēļu platformu izmanto, piemēram, bērns, spēlēm izdodamā summa dāvanu kartes vērtības ietvaros vienmēr būs ierobežota un zem vecāka kontroles. Turklāt spēļu platformas un spēļu ražotāji vienmēr bijuši viens no kibernoziedznieku iecienītākajiem mērķiem, un šajā jomā bieži sastopamas kredītkaršu datu zādzības. Mūsu interneta veikalā par dāvanu karti var norēķināties droši gan ar savas mājas bankas saiti, gan daudzām citām maksāšanas iespējām.

 

 

2. Ērti

Dāvanu kartes aktivizēšana ir vienkārša, un, pat ja rodas problēma vai jautājums, mūsu klientu atbalsts vienmēr ir gatavs palīdzēt tavā dzimtajā valodā.

 

3. Dažādi reģioni

Dāvanu kartes var iegādāties dažādiem reģioniem, tas ļauj iegādāties citos reģionos izdevīgākas vai savā reģionā neizplatītās spēles.

 

4. Laba dāvana

Spēļu nozare pastāvīgi pilnveidojas, un vislabāko dāvanu var būt samērā grūti izvēlēties. Dāvanu karte ir drošs veids, kā iepriecināt savu draugu.

 

5. Lētāka cena

Pēdējais, bet noteikti ne mazāk svarīgs iemesls ir lētāka cena. Mūsu interneta veikalā “PlayStation”, “Xbox”, “Nintendo”, “Roblox ” un “Steam ” dāvanu kartes var iegādāties pat līdz 25% lētāk no nominālvērtības. Turklāt ar katru pirkumu nopelnīsi pastāvīgā klienta bonusu, kas turpmākos pirkumus padarīs vēl pieejamākus.

 

 

“PlayStation” dāvanu kartes

Izmantojot “PSN” kartes, atvērsi durvis uz bezgalīgu iespēju pasauli. Ja tavā rīcībā ir “PlayStation” dāvanu karte, pirkumu var veikt tieši “PS Store” veikalā, neievadot savu personisko informāciju. Izmantojot dāvanu kartes, saņemsi vairāk nekā maksā. Vai tas nozīmē vairāk spēļu? Tieši tā! “PlayStation Store” ir viens no lielākajiem platformu veikaliem, kurā ir daudz Sony ekskluzīvo spēļu, citu ražotāju video spēļu, kombo, skinu un daudz kā cita. Iepirkšanās ar “PlayStation” priekšapmaksas kartēm var būt daudz efektīvāka un izdevīgāka!

“Xbox Live” dāvanu kartes

Vēl viens spēļu industrijas gigants ir “Xbox”, kur ir daudz videospēļu un citu ar spēlēm saistītu produktu. Tāpēc nav brīnums, ka “Xbox Live” kartes spēlētāju vidū ir vienas no populārākajām priekšapmaksas kartēm. Naudas pievienošana “Xbox” kontam, izmantojot dāvanu kartes, ir ļoti vienkārša un nerada problēmas bankas informācijas iesniegšanā. Turklāt dāvanu kartēs nav iekļautas papildu maksas vai atlīdzības, tāpēc vari būt drošs, ka nopelnīsi vairāk nekā tava nauda ir vērta! Un vēl – ja esi Windows datora lietotājs, “Xbox” kartes vari izmantot arī, lai veiktu pirkumus Microsoft veikalā sava datora vajadzībām.

 

“Nintendo” dāvanu kartes

“Nintendo” ir nosaukums, kas ir pazīstams arī ārpus spēļu nozares. “Super Mario”, “Pokemon” un “Donkey Kong ”ir nosaukumi, kas ir daļa no miljoniem cilvēku bērnības, un šī tradīcija turpinās. Lai saviem spēlētājiem nodrošinātu labāku iepirkšanās pieredzi, “Nintendo” ieviesusi savas interneta veikala dāvanu kartes, kas darbojas līdzīgi “PSN” un “Xbox Live” kartēm. Izmantojot šīs priekšapmaksas kartes, vari iegādāties visu, kas pieejams “Nintendo” interneta veikalā savām “Wii” un “Switch” konsolēm, un, protams, saņemsi vairāk, nekā maksā par karti.

 

 

“PlayStation”, “Xbox Live” un “Nintendo” dāvanu kartes nav vienīgie produkti, kurus iecienījuši mūsu klienti. Papildus priekšapmaksas kartēm mūsu interneta veikalā atradīsi “PlayStation Plus”, “PlayStation Now”, “Xbox Game Pass”, “Xbox Live Gold” un “Nintendo Switch Online” biedra kartes. Tās ir kartes, kas katru mēnesi spēļu vides dalībniekiem piedāvā bezmaksas spēles, iespēju izmēģināt jaunas spēles, spēlēt tiešsaistē ar draugiem, kā arī saglabāt savas spēles mākonī. Visu spēļu pasaules iespēju atslēga ir tavās rokās!