Apokalipse? Labākās spēles, kad jāpaliek mājās

By | 2020-03-16T11:39:01+00:00 2020/03/16|PlayStation|

Koronas vīruss tagad ir globāls drauds veselībai. Daudzas valstis veic pasākumus, lai apturētu šo pandēmiju. Apokalipses tēmu bieži satiekam virtuālajā pasaulē. Šeit mēs izlasām mūsuprāt, labākās spēles jūsu konsolei.

Saudzējiet sevi!

Resident Evil 2

Resident Evil 2 ir tik pat aizraujoša, cik oriģinālā, 1998.gadā palaistā spēles versija. Pamatīgi uzlabotais jaunais grafiskais dizains rada vēl lielāku iebiedēšanas efektu spēlētājam un liek trīcēt. Spēles darbība sākas Racoon pilsētā pēc postošā uzliesmojuma, kad pilsētnieki kļūst par nāvējošiem zombijiem. Policijas darbinieks Leon Kennedy un koledžas studente Claire Radfield cīnās par savu dzīvību, cenšoties izdzīvot.

Spēli var spēlēt ar abiem varoņiem, lai uzzinātu precīzas viņu izredzes šajā situācijā, vienlaikus izmisīgā varoņu situācija vieno viņu likteņus, risinot mīklu par to, kas slēpjas aiz pilsētas uzbrukuma?

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn tiek uzskatīta par vienu no labākajām tā laika PS4 spēļu izvēlēm. Spēlē galvenās varones Aloy mēģinājums izdzīvot un jaunas civilizācijas atjaunošana. Sieviete, dzīvojot kopā ar patēvu, tomēr tiek sūtīta meklēt patieso “es”, taču ceļojums ir grūts, viāni jācīnās gan ar robotiem, gan cilvēkiem.

Filmu lentes vērts stāsts izceļas ne tikai ar neticamu sižetu, bet arī kopējais spēles vizuālais sastāvs un vadības funkcijas ir satriecošas.

The Last Of Us Remastered

Neticama sižeta spēle konsolēm – The Last Of Us Remastered- tika atjaunota un pārcelta no PS3 uz PS4, tā ir daudzu kritiķu TOP 1 izvēle. Spēles darbība notiek Amerikas Savienotajās Valstīs, kur jau trako Cordyceps sēnīšu infekcija, kas pārvērš cilvēkus zombijos. Viens no šī vīrusa upuriem, galvenā varoņa Joel meita.

Dažus gadus pēc katastrofas Joel satika meiteni Ellie, kurai ir izstrādāta imunitāte pret vīrusu. Jūsu mērķis: palīdzēt viņai ceļot cauri šai drausmīgajai, pasaulei, kas pilna ar dažādām radībām. Spēles sižets ir ārkārtīgi neparasts, tas jūs pārsteigs, biedēs un pat liks paskatīties uz pasauli savādāk.

Death Stranding

Nav svarīgi, vai Jūs esat spēļu fanāts vai vienkārši spēlētājs. Jūs tik un tā diezgan daudz būsiet dzirdējuši par Hideo Kojima. Pēc tam, kad spēles radītājs pameta Konami studijas, viņš paziņoja, ka attīstīs spēli, kas ļaus viņam pilnībā atklāt sevi. Šīs izvēles rezultāts: Death Stranding.

Spēles grafiskais dizains kādu laiku ir viens no labākajiem tirgū, un stāsts ir neticams. Tāpat arī jūs nevarat palaist garām ausīm intelektuālās, pārdomu pilnās dialogu puses. Hideo Kojima spēle noteikti nav visiem. Tomēr, ja uzdrošināsieties spert soli sabiedrības izlīguma virzienā: Death Stranding domāts tieši jums!

Days Gone

Jūs vēlaties kaut ko vienkāršu, reālistisku un konkrētu? Days Gone, Bend Studio izlaistā izdzīvošanas žanra spēle attaisnos šīs cerības. Jūs, kā galvenais varonis Deacon St. John, izmantojot savas medību spējas, mēģināsiet izdzīvot apokaliptisku, ar zombijiem piepildītu ceļojumu.

Adrenalīna pilnais sižets liks jums izmēģināt sevi kritiskās situācijās. Kā jokoja viens kritiķis: tiekot 300 zombiju bandas vajātam ar tikai 15 lodēm savā AR, nav tā patīkamākā pieredze. Šī spēle noteikti prasīs stiprākus nervus.