Punktid.lv interneta veikala administrators: “Es saskatīju labas izaugsmes iespējas”

By | 2021-06-20T14:28:01+00:00 2021/06/16|Uncategorized @lv|

Sākot ar šodienu, katru nedēļu mēs iepazīstināsim ar kādu no mūsu mazās komandas foršajiem locekļiem. Sāksim ar mūsu centīgo interneta veikala administratori Lizbetu.

Lizbeta jeb Līzu strādā pie mums jau gandrīz divus gadus. Tā kā viņa nekad iepriekš nebija strādājusi ar datoru, tad sākotnēji bija domāts, ka viņa mums palīdzēs tikai dažus vasaras mēnešus ar vienkāršākiem darbiem. Tomēr, tā kā viņa bija atjautīga un darba bija gana, tad pāris mēneši pārvērtās par pāris gadiem, un šobrīd viņa ir sava darba eksperte, kurai varam uzticēties ar aizvērtām acīm.

Privātajā dzīvē Līzu aizrauj automašīnas, proti, rūpēšanās par savu BMW E46 un tā tūnēšana, par ko viņa ir pat saņēmusi apbalvojumus. “Es pati daru tik daudz, cik spēks un meistarība atļauj. Acīmredzot tas man ir pielipis no tā, ka mans tēvs visu laiku nodarbojās ar mašīnām, un arī lielākā daļa manu draugu nodarbojas ar automašīnām. Man vienkārši patīk knibināties, un ir jauki redzēt, kā spēju padarīt ko vēl skaistāku,” savu aizraušanos ar automašīnām skaidro Līzu.

Papildus automašīnām Lizbetai ir vēl viens hobijs ar nedaudz asākām sajūtām – proti, viņa jau ilgāku laiku apmeklē HIIT & Boxing treniņu, kas sniedz īpaši lielu sparu. “Tas lieliski palīdz iziet ārpus savas komforta zonas, kur var mazināt nervu spriedzi, un tajā pašā laikā tas

Lisbeth Lutta kireks on autod

Privātajā dzīvē Līzu aizrauj automašīnas.

joprojām ir ļoti intensīvs treniņš. Man patīk arī tas, ka trenēšanās notiek ar boksa maisu, nevis vienam pret otru, jo tādā gadījumā tas man nepavisam nederētu. Treniņš ir domāts tikai sievietēm, kas rada vēl papildus vienotības sajūtu,” Līzu skaidro, kas viņu saista šajā treniņā.

To, kāpēc Lizbeta nolēma palikt Punktid komandā, viņa pati skaidro šādi: “Es saskatīju labu iespēju sevis attīstīšanai, it īpaši tāpēc, ka nekad iepriekš nebiju šādu darbu strādājusi. Šeit tiek atbalstīta jebkāda sevis attīstīšana, piemēram, piedāvājot apmācību kursus, kuros var pēc vēlēšanās piedalīties. Man patīk, ka darbs ir daudzveidīgs un nekļūst vienmuļš, jo var nodarboties ar tik daudz dažādām lietām. Kolektīvs ir arī pietiekami mazs, lai nebūtu jājūtas kā mazai skrūvītei, bet ir iespējams visu apspriest, un tavas domas un idejas tiks uzklausītas. Par ļaunu nenāk arī jauki kolēģi un omulīgs birojs.”