Katru mēnesi tiek izlozēti 100€ un stilīgas austiņas!

By | 2021-11-12T14:13:27+00:00 2021/11/12|Uncategorized @lv, Varia|

 

Trustpilot 7000 ⭐⭐⭐⭐⭐

Priecājamies paziņot, ka Punktid.ee interneta veikals ir sasniedzis vēl vienu pagrieziena punktu, Trustpilot.com starptautiskajā reitingu platformā saņemot vairāk nekā 7000 atsauksmju. Maksimālo vērtējumu jeb 5 zvaigznes mums piešķīruši 97% vērtētāju.

Tagad, kad ir pārsniegts 7K slieksnis, esam uzņēmušies jaunu aizraujošu mērķi: 10K! Lai to panāktu pēc iespējas ātrāk, līdz mērķa sasniegšanai katru mēnesi starp visiem, kas atstājuši savu vērtējumu, papildus 100€ punktu kredītam izlozēsim lieliskās Corsair Void Elite RGB 7.1 bezvadu austiņas ar surround skaņas efektu.

 

Mēs ticam, ka Trustpilot ir viena no labākajām atsauksmju platformām, jo tā ir pilnīgi neatkarīga un pārredzama un uzņēmumi nevienu atsauksmi pievienot vai noņemt nevar. Tāpēc visas pozitīvās un negatīvās atsauksmes ir redzamas ikvienam. Protams, mums ir arī daži neapmierināti klienti, bet mūsu klientu serviss darīs visu iespējamo, lai pēc iespējas ātrāk problēmai rastu risinājumu.

 

Tātad, ja esi iegādājies spēli pie mums, iegaumē savu pasūtījuma numuru un uzraksti savu komentāru! 👉 www.trustpilot.com