Pamācība: Kā izmantot VPN, lai aktivizētu Xbox Live Gold?

By | 2019-10-17T11:35:26+00:00 2019/10/17|Konsoles, Noderīgi, Xbox|

Xbox, pakalpojums ar pašām stingrākajām reģiona prasībām spēļu pasaulē, atkal veic izmaiņas savā sistēmā, radot jaunus šķēršļus vietējiem klientiem piekļuvei Xbox Live Gold. Lai gan iepriekš aktivizēšanai bija nepieciešams tikai, lai jūsu Xbox un Microsoft konti būtu reģistrēti vienā no Live Gold atbalstītajiem reģioniem, tagad papildus ir ieviestas arī IP adreses prasības. Tas nozīmē, ka lielākajai daļai lietotāju koda aktivizēšanai ir jāizmanto VPN pakalpojums.

Kas ir VPN?

VPN ir saīsinājums no “Virtual Private Network” jeb virtuālais privātais tīkls. VPN izveido drošu tīklu, kurā trešās puses nevar uzraudzīt datu plūsmu neatkarīgi no tā, kur atrodaties. Virtuālais privātais tīkls aizsargā jūsu interneta trafiku un identitāti no pārtveršanas. Turklāt VPN rada iespaidu, ka atrodaties citā valstī nekā patiesībā, ļaujot izmantot ģeogrāfiski ierobežotus pakalpojumus un lietojumprogrammas.

Kā to izmantot?

Uzticams VPN vienmēr ir maksas pakalpojums, un mēs noteikti neiesakām izmantot nevienu bezmaksas VPN, jo pastāv liela iespējamība, ka tā ir krāpniecība, kur kāds mēģina nozagt lietotāja datus. Ja nepieciešams, saviem klientiem mēs nodrošinām pagaidu piekļuvi savam VPN kontam, ko var izmantot koda aktivizēšanai. Lai to izdarītu, pēc Xbox Live Gold koda iegādes sazinieties ar mums: punktid.lv/kontakti. Protams, ja jūs jau esat kāda VPN pakalpojuma lietotājs, atsevišķa piekļuve nav nepieciešama.

 

Pakalpojuma izmantošanas apraksts, kā piemēru izmantojot NordVPN:

1) Vispirms lejupielādējiet programmu NordVPN: https://nordvpn.com/download/

2) Piesakieties, izmantojot savu lietotāja kontu (Punktid.lv klienti var sazināties ar mums un izmantot mūsu kontu).

3) Programmas meklēšanas lodziņā ievadiet valsti, kuras IP vēlaties izmantot. Mūsu piemērā tiek izmantota Apvienotā Karaliste:

Xbox Live Gold Latvija

4) Mēģiniet atkārtoti aktivizēt Xbox Live Gold kodu vietnē https://redeem.microsoft.com/

5) Pēc veiksmīgas koda aktivizēšanas vienkārši pārtrauciet VPN savienojumu:

Xbox Live Gold Latvija IP

Ja jums joprojām rodas problēmas ar Xbox Live Gold aktivizēšanu, sazinieties ar mums un mēs atradīsim risinājumu!


Xbox Live Gold jūs varat iegādāties vietnē Punktid.lv